ΠΡΟΦΙΛ

ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ ΑΡΗΣ

Πλαστικός Χειρουργός, Δ/ντής Πλαστικής Χειρουργικής 251 ΓΝΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εξειδικεύτηκε στη Μικροχειρουργική Αποκατάσταση και Αποκατάσταση Μαστού μετά από μαστεκτομή στη διεθνούς φήμης Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο. Εργάστηκε στο νοσοκομείο του Λονδίνου St. John’s Wood & Elizabeth, με αποκλειστικότητα στην Αισθητική Χειρουργική.

Η μετεκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ, στις πιο σύγχρονες τεχνικές της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Εκεί εκπαιδεύτηκε κοντά σε διάσημα ονόματα στον κόσμο της Αισθητικής Χειρουργικής, όπως τον Sam Hamra, τον Rod Rohrich και τον John Tebbets, από τους οποίους διδάχτηκε τις τεχνικές του composite facelift, της αυξητικής στήθους dual plane, καθώς και τις μεθόδους και τεχνικές της ρινοπλαστικής στο ονομαστό Dallas Rhinoplasty Course.

Κατέχει τη θέση του Διευθυντή στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και διενεργεί όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, όπως αποκαταστάσεις μετά από τραύμα, έγκαυμα, συγγενείς δυσμορφίες και όγκους.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Χίλτον και χειρουργεί σε μεγάλα και έγκριτα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας, όπου πραγματοποιεί όλες τις επεμβάσεις της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, με μεγάλη εμπειρία στη ρινοπλαστική, την αυξητική στήθους, το λίφτινγκ προσώπου, την κοιλιοπλαστική, τη βλεφαροπλαστική και την επέμβαση κατά της γυναικομαστίας.

Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του ιατρείου του, πραγματοποιεί όλες τις μη επεμβατικές τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής, χρησιμοποιώντας πάντα πιστοποιημένα, δοκιμασμένα στο πέρασμα του χρόνου και με ικανοποιητικά follow-up υλικά.

Έχει πλήθος συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, σε πολλά από τα οποία υπήρξε ομιλητής και αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, ενώ διατηρεί ενήμερα, με επιστημονικό υλικό, τα εξής site: www.damagas.gr, www.ρινοπλαστικηαν.gr , www.αυξητικηστηθουςαν.gr .

Η φιλοσοφία του συνίσταται στην προσωποκεντρική προσέγγιση των υποψήφιων για πλαστική επέμβαση, την ανάδειξη της μοναδικότητάς τους, τα φυσικά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

 

 

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ ΑΡΗΣ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 63, ΕΝΑΝΤΙ HILTON

ΝΤΑΜΑΓΚΑΣ ΑΡΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ 251 ΓΝΑ

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ 63, ΕΝΑΝΤΙ HILTON

Επικοινωνία: 210-64 55 336

info@damagas.gr

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ